Vesterålsprodukter AS

Vesterålsprodukter AS er en kompetansebedrift som driver med arbeidsrettet rehabilitering, avklaring, kvalifisering og formidling av arbeidssøkere. Dette gjør vi gjennom opplæring og profesjonell produksjon av varer og tjenester, samt i samarbeid med NAV, næringsliv og kunnskapsmiljøer.

Vi gir arbeidspraksis i eget foretak eller i samarbeid med andre bedrifter. Vesterålsprodukter AS har derfor en arbeidsstokk som består av fast ansatte og personer med tidsavgrensede avtaler.

Eierforhold, mangfold og produksjon.

Vesterålsprodukter AS er eid av kommunene i Vesterålen, Nordland Fylke, SpareBank1 og DNB. Hovedkontoret ligger i Sigerfjord.

Vesterålsprodukter AS driver i tillegg til opplæring med tre-, glassfiber- og mekanisk industri, reparasjon av småmotorer, hobbybutikken "Handlaga" i Sortland Storsenter og kafe på Lamarktunet Bo- og rehabiliteringshjem.

I Sigerfjord lages stål- og metallprodukter for bygg og anlegg, samt ulike produkter i tre, aluminium og rustfritt stål. Vi produserer f.eks. trapper, gangveier, benker, redskapshus, brønnhus osv. I tillegg forhandler vi snøfresere, gressklippere og motorsager fra Stiga, Partner og Husqvarna.

Glassfiberavdelingen produserer en rekke fiskeredskaper som "Eggakroken", båtshaker, lodd og bøyelys.

Vesterålsprodukter AS er godkjent som lærebedrift i plate-, sveise- og butikkfag. Produksjon, salg og økonomiske mål er de samme som i andre ordinære bedrifter.

Kontakt oss

Våre ansatte

 

Oss på Facebook