Avdelingsleder Kurs

Avdelingsleder Kurs

Vesterålsprodukter AS er regionens største leverandør av arbeids og inkluderingstjenester, primært på oppdrag fra NAV. For å kunne løse oppdraget og bistå arbeidssøkere ut i jobb, driver vi en rekke avdelinger innen produksjon av varer og tjenester i tillegg til at vi har bred kompetanse innen karriereveiledning, ressurskartlegging, oppfølging og ulike former for yrkesopplæring og tilrettelegging. Kurs i jobbsøk, arbeidsrettet norskopplæring og basiskompetanse, er andre tjenester vi leverer. Vi er også godkjent testsenter for bl.a. Datakortet og båtførerprøven.
For mer informasjon, se www.vesteralsprodukter.no eller www.facebook.com/vesteralsprodukter

AVDELINGSLEDER KURS

Da leder for vår Kursavdeling går over i annen stilling søker vi nå ny leder for avdelingen. Vi søker etter en engasjert og positiv
avdelingsleder i 100% stilling.


Vesterålsprodukter er en betydelig leverandør av ulike kurs pr. i dag, både som testsenter for datakort/båtførerprøven, leverandør av Kompetansepluss (tidligere VOX), samt ulike spesialtilpassede norskkurs. Vi har videre vunnet anbud på jobbsøkerkurs for NAV for de neste to årene. Fremover så skal kursavdelingen også levere ulike opplæringstjenester til VP kompetanse.

I tillegg til Avdelingslederoppgaver må det påregnes noe instruktørarbeid.

Som Avdelingsleder vil du være ansvarlig for driften av avdelingen. Det innebærer ansvar for;

  • Utvikling kurstilbud   
  • Salg av kurstilbud  
  • Budsjett og resultatansvar for avdelingen
  • Administrative oppgaver tilknyttet kursleveranser 
  • Personalansvar for ansatte ved avdelingen
  • Ansvar for vårt tilbud innen språkopplæring for fremmedspråklige

Utdanning innen pedagogikk eller spesialpedagogikk er en forutsetning. Erfaring med ledelse og fra kursing/undervisning er ønskelig. Karriereveiledning og andre veiledningsmetodikker tilbys i noen kurs, erfaring med dette vil også være positivt.

Vi ser etter deg som liker å ta initiativ og som ønsker å utvikle vår kursavdeling videre. Er du i tillegg god på kommunikasjon og motivasjon, er resultatorientert med høy gjennomføringsevne og trives med å følge flere prosesser samtidig, så er det perfekt.

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Til deg som vil være en del av dette kan vi tilby en spennende og utfordrende stilling med varierte arbeidsoppgaver, pensjonsordning og lønn etter avtale.

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til: adm.dir Tao Seim, tlf. 477 55 214, e-post tao.seim@vesteralsprodukter.no.


Søknad sendes til Vesterålsprodukter AS, Langbakkveien. 24, 8406 Sortland eller på e-post til tao.seim@vesteralsprodukter.no.

Søknadsfrist: 23.05.2018