Hobbybutikken Handlaga

Hobbybutikken Handlaga

Handlaga selger hobbyprodukter innenfor interiør og trend, garn, souvernirer, gaveartikler, produksjon og kursvirksomhet. På Handlaga møter du hyggelige, kreative og dyktige ansatte.

Butikken er leverandør av produkter under utvikling og tilbyr et dekkende sortiment for alle typer hobbyutøvere fra Global Hobby og Panduro. Omtrent en fjerdedel av artiklene fornyes årlig i henhold til trend, mote og årstid.

I vår garn- og husflidavdeling finner du sytilbehør, glidelåssortiment, knapper, strikke- og hekleutstyr, mønstre og garn fra Sandnesgarn, Drops Design, Jarbo garn og Cewec med bl.a. det svært populære pledd- og skjerfgarnet.

Hos oss finner du også de skilt fra Lea interiør som er et norsk interiørmerke. Produktene fra Lea Interiør er konstant under utvikling med eget design.

I sommersesongen tilbyr vi et bredt utvalg innen maritime artikler og souvernirer. Med disse kan du skape et miljø på uteplassen, hytta eller festbordet. Vi selger også T-skjorter og souvernier med vårt eget design.

Sommersesongen er også høysesong for bryllup, konfirmasjon og dåp. Hos oss finner du dekormateriell og ideer som trengs til den store dagen.

Lenker:

Global Hobby

Panduro Hobby

Sandnesgarn

Drops design 

Jarbo 

Cewec

Lea Interiør

Godtbergsen as Danmark